Antara Sebab Kenapa Superhero Jarang Online!

keyboard

  Dari kecil korang mesti korang pernah tengok cerita pasal spiderman, batman, ultraman, keluang man, gaban, X-men dan ramai- ramai lagi..   Mereka yang lahir dalam tahun 80/90 an terutamanya mesti dibesarkan dengan cerita kartun ni.. haa, berbalik kepada tajuk asal, nak tahu kenapa diorang dah jarang atau tak pernah nak online lagi buat masa sekarang? tengok … [Read more...]

Soalan Paling Susah? Serius Fail

bodoh

  Dalam dunia ni, sebenarnya ada benda yang kita tahu kadang kala tak di ketahui oleh orang lain dan ada benda yang kita tak tahu tapi diketahui orang lain.. normal la tu, jadi kita saling memerlukan antara satu sama lain.. tapi kalau soalan macam ni?? tengok gambar bawah ni     Ada yang tak tahu ke? Mungkin fikiran dia terganggu kot nak jawab soalan ni.. … [Read more...]

Kesian, Dr Rozmey Kena Troll

Kesian, Dr Rozmey Kena Troll

  Mungkin benda ni dah lama, tahun lepas rasanya.. tapi law baca dan tengok balik memang lawak, kesian pun ada..ramai yang tak suka dengan Dr Rozmey ni agaknya.. apa-apa pun tengok lah ni         P/S : agak-agak ape la perasaan dr Rozmey tu yek bila orang balas macam tu? hahha   … [Read more...]

Jual Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M) Di Mudah.My?

1ixcJ

    Mungkin ramai dah sedia maklum yang pemberian baucar untuk pembelian buku telah diedarkan di tempat pengajian masing-masing.. Pemberian baucar ini mungkin sedikit sebanyak dapat mengurangkan beban para pelajar untuk membeli buku rujukan yang agak mahal ketika ini.   Tapi disebalik kemudahan itu, ada pihak yang mengambil kesempatan untuk menjual baucar … [Read more...]

Kisah Orang Mati Hidup Balik?

hoho

    Kita mungkin pernah dengar kisah orang yang mati hidup semula..memang ada yang pernah terjadi tetapi kebiasaannya tidak dihebohkan media... tapi bagaimana pula kisah orang mati hidup balik? nampak macam sama bukan? tapi tak sama sebenarnya..ramai yang guna ayat ni untuk troll kawan-kawan..haha, nak tahu kenapa?baca ni..versi dialog senang … [Read more...]

Blogger Lyssa Faizureen Masuk Berita TV3?

Capture

    Lihat gambar dia atas, siapa tak kenal dengan blogger pink-pink yang comel ni.. namanya gah dan blognya cukup dikenali ramai.. banyak tutorial dan tips-tips yang menarik ditunjukkan di dalam blog beliau. Sangat memberi manfaat kepada newbie-newbie yang baru berkecimpung di dunia blogging ni.   Tapi semalam 20/1/12 tweet si Lyssa ni telah masuk berita … [Read more...]