Awas! Lagu Bruno Mars Yang Boleh Merosakkan Akidah!

 

 

Mesti ramai yang pernah dengar lagu ni, tapi ramai yang tak tahu secara mendalam lirik-lirik dalam lagu yang dinyanyikan bukan? sebagai contoh lagu ni, Bruno Mars – It Will Rain, tahu tak apa lirik dia? tengok gambar ni..

 

 

lihatlah, bagaimana hanya dengan sebaris ayat boleh membawa kita ke arah kekufuran, jadi hati-hatilah dengan lirik lagu ini yang di nyanyikan.. Ianya boleh di ibaratkan sebagai jarum halus yang boleh merosakkan akidah..sama-samalah kita berkongsi kepada orang lain supaya tiada lagi yang lalai dengan perkara seperti ini..

 

Incoming search terms:

  • lagu bruno mars yang menghina islam
  • lagu yang menghina islam
  • lagu bruno mars hina islam
  • lagu bruno mars yang tidak boleh didengar
  • lagu yang tidak boleh dinyanyikan
Artikel lain..

Comments

  1. beastft4minute says

    Kpd sesiapa yg x nampak apa yg ditulis baca ni”tiada agama yg boleh selamatkan aku.walau selama mana aku berlutut di atas lantai” tulah lirik lagu yg dimaksudkan.harap saya dah dpt bantu siapa yv x dpt baca tulisan tu.tulisan tu memang x jelas pon.alhamdulillah saya masih bleh nampak lagi.

  2. says

    semua yang kita buat mestilah berdasarkan niat. aku one of the fans of bruno mars. nieh lagu fvret aku, why not kita change benda tu jadi “there’s are religion that could save me”. kan? tolong shared okay, allah kurniakan kita dgan otak utk berfikir :D

  3. HK YATT says

    “No matter how long my knees on the floor”.

    Kalau dekat church, Sister akan bertugas dalam shif, satu shif 8jam.
    Dan selama 8jam lah Sister yang bertugas/ditugaskan untuk berlutut di dalam gereja…berlutut untuk berdoa setiap shif……

    (Ini cerita yang aku dgr dari kawan aku penganut Kristian).

  4. aturkata says

    Bukan Islam sahaja ugama yg Kita akan berlutut.. ada jug a ugama main.. tapi, law nak tw, bapak Bruno mars ni, seorg ‘Jewish’ Jewish tu yahudi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *