Cara Terbaik Membersihkan Desktop Anda!

Desktop

 

Biasanya, ramai yang suka letak gambar-gambar, nota, lagu atau perisian di desktop komputer masing-masing, ini kerana letak di desktop depan dikatakan lebih mudah untuk dijumpai berbanding letak di dalam folder yang tersorok.

 

Tapi lama kelamaan desktop anda akan menjadi penuh dan berserabut dengan folder-folder yang ada, sampaikan nak tengok wallpaper untuk desktop pun susah..contoh macam gambar bawah ni

 

 

Tapi takpa admin ada cara untuk membersihkan desktop korang, cuba tengok gambar di bawah ni..desktop admin,ekeke

 

 

 

haa, kan lebih kemas!! taklah berserabut, wallpaper pun nampak dengan gayanya.. ekeke

UPDATE!

Ini ada satu lagi gambar yang anda boleh guna.. Dikongsikan oleh Mohdfahmi MatSaad

 

Kalau korang nak gak.. korang leh amik Save picture kat SINI dan SINI

 

P/s: Selamat mencuba ^^v

 

 

Desktop

Incoming search terms:

  • cara mencuci gambar
  • cara untuk membersihkan desktop
  • desktop terbaik
  • gambar walpaper penuh
Artikel lain..

Comments

  1. indra says

    sapa2 x tau nak arrange icon kat atas rak tu.. right click..ambik arrange icon by..click dkt align by grid..nanti korang bole susun cara manual..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *