Ciri – Ciri Orang Bajet “HOT” di Facebook

 

 

korang mesti ada kawan-kawan yang bajet hot kat facebook kan? haa.. ataupun korang sendiri yang bajet hot tu? hahah.. nak tahu apa ciri-ciri golongan bajet hot ni? jom usha entri di bawahh

 

 

NAMA PROFIL:
Letak nama Adinda Evans, Fakhri ShawlRanoy, yg
terbaru Kelabuson Chance. Baru urban skit?
FULLLL!:
Letakkan full di belakang nama contoh “Fasha
Seksi Full” sbb menambahkan keinginan untuk
orang add.

 

PROFILE PICTURE:
Letak gambar ala2 model, yang laki dengan gaya
bajunya. Yang gurlz dengan gaya ala2 muncung
itik. Ada jugak yg bergambar dengan DSLR depan
cermin contohnya depan tandas Pavi.

 

INFO:
Wajib letak ayat seperti “i wont approve ppl i dont
know because my ayah angry birds” atau “you add
me for what?… stalker?…euuww”. Atau ada juga yg
buat mcm karangan macam “hai awak.. add la
saya, saya tak sombong punya… meh la add saya,
nanti leh usha free”.

 

STATUS:
Status juga mempengaruhi tahap kebajetan
seseorang, contohnya “Ada 3001 friend request
la..camne ni, nak approve x?”. atau “Sedang
meremove orang yg saya tak kenal. hihi” atau nak
bajet lagi “Tadi, saya pergi Kedai Mamak nampak
mamak ni usha saya….eee geli ar, nak berkenalan
ngan saya ler tu”

 

PRIVATE:
Bajet artis, private wall biar orang lain tak boleh
tulis. Sibuk dia mengalahkan Azwan Ali. Ye la…
petang kang ada photoshoot”

 

haha..kan? ade x ciri-ciri ni ngan korang? ekeke

 

p/s : hanya gurau semata-mata.. kalau ada persamaan mungkin hanya kebetulan :p

 

 

Sumber : gempak.org

 

 

Incoming search terms:

  • ayat budak hot
  • ayat hot
  • status budak hot
  • ayat ayat budak hot
  • ayat budak hot di facebook
Artikel lain..

Comments

  1. green says

    private wall n n pic sbb xnk org yg x di kenali menyibuk tgk ngan mcm2 perangai…approve yg knl je..klu knl tp plilk, kne remove la pastu…

  2. beastft4minute says

    Haha..tergelak saya baca ”yg gurlz gaya ala2 muncung itik” setuju sngat,saya yg perempuan ni pon klau tngok gambar mcm tu saya geli..menyampah.style bajet+gedik+prasan cun+prasan comel+hot=menyampah tengok gambar yg mcm tu even sblings skali pon…haha jahatnya saya.sorry klau ada siapa2 yg terasa..

  3. hateyou says

    mmg betul..de 1 gurl dlm frenlist aku nih tahap bajet hot die mmg giler2 mngada..hari2 update status nk remove frens yg xkenal..tp xremove2 pn…dh taw xkenal pegi add org…dh la xlawa pun..bajet hot betul…puihhh!!!!!FQ la sgt haktuih

  4. dhia aisy says

    sy pnh gak update status nk buang sape yg menyombong… hahahah
    yelah kan.. add kite tp haram tak tegur. wat sesak new feed je. bukak je blambak. semak. tp mmg sy remove btol2, mane yg jenis bajet je sume tu.. siap sy type skali ciri2 yg sy nk remove.
    antara yg sy senaraikan..
    gedix, poyo, prasan bagus, sombong, menjengkel kan.. hahahaha
    pastu kalo sy tgok yg muncung2 itik sume sy remove.. yg ayat nk itew2, alu2, awkz2, ame ar itew sume natang pe ntah yg ditype sume remove.. semak , tergeliat lidah nk bace.. hahahaha

    • syeela says

      remove walaupun kwn sendiri? sy mmg x approve org x kenal. fb hanya adee kwn skola rendah, menengah, dip, degree n kwn keje. ade gak kwn yg bajet2 hot. tp da kwn sndiri. pi lantak la dia. kdg2 siap tag sy kat pic nk srh komen. nk x nk lyg kan je klu x terasa huhu

    • macam bagus je mcm bagus je says

      Alaa memang la kau kate dorang sombong sebab tak tegur.kau pon 2 kali 5 sebab tak tegur dorang dulu.bajet hot choiii

  5. cat nuriz says

    gahahahaha!!!! terbahak2 aku ketawa…tapi memang pun,yg puan wat nama artis korea,,yg laki wat nama pemain bola sepak…

  6. says

    ae gk spesis yg add smata2 nk memenuhkan list frenz je.. x pernah tegur,like n komen.. org cmtu ambe remove terus.. kewujudannya x d perlukan.. menyemakk je,da laa posting jiwang gedixx..”titeww winduw cangat kt awk larh” =_=’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *