Gwiyomi Terbaik Di Malaysia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, rasanya demam Gwiyomi ni dah melanda negara kita ni.. kalau tengok kat Youtube, banyak sangat dah video Gwiyomi yang di buat oleh rakyat Malaysia, tak kurang hebatnya yang lelaki pun ada.. haha..


Kartun Gwiyomi meow ciptaan Emit

Kalau dulu demam Gangnam Style, Harlem Shake dan kini Gwiyomi pula.. kalau korang tak tahu Gwiyomi tu apa, korang leh tengok kat youtube.. Artis Malaysia pun ada yang buat.

Tapi dalam kebanyakkan video- video Gwiyomi ni, inilah salah satu Gwiyomi terbaik oleh rakyat Malaysia.. Jom tengok, Gwiyomi oleh Mr.Bie :)

 

#Amcam? memang terbaik kan? Semoga bermanfaat ^^

Jangan lupa klik like kat bawah dan share kepada kawan-kawan lain :)

 

Incoming search terms:

  • gwiyomi malaysia
  • gwiyomi artis malaysia
  • Gyiyomi malaysia
  • artis malaysia buat gwiyomi
  • gwiyomi artist
Artikel lain..

Comments

Trackbacks

  1. […] Assalamualaikum dan selamat sejahtera, rasanya demam Gwiyomi ni dah melanda negara kita ni.. kalau tengok kat Youtube, banyak sangat dah video Gwiyomi yang di buat oleh rakyat Malaysia, tak kurang hebatnya yang lelaki pun ada.. haha.. Kartun Gwiyomi meow ciptaan Emit Kalau dulu demam Gangnam Style, Harlem Shake dan kini Gwiyomi pula.. kalau korang tak […] Nizarazu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *