Rahsia Peter Answer Terbongkar

 

 

 

Mungkin ramai yang selalu ke laman web peter answer untuk bertanyakan sesuatu..Kononya laman web ini selalu menjawab dengan betul dan tepat. Dikatakan Peter sangat berpengetahuan tinggi untuk menjawab sebarang pertanyaan yang diajukan.

 

Haa, sejauh mana kebenarannya? admin pun toraii lah.. hahah, di bawah ni antara pertanyaan admin kepada peter! jawapan peter di dalam kotak kuning tu yee..

 

 

 

 

hahaha..kan dah terkena, sengal si peter ni.. ekeke ^^v

 

 

P/s: kalau korang bosan- bosan tu leh la layan si peter ni ..ekeke :p
hanya gurauan semata-mata.. ^^v

 

Incoming search terms:

  • peter answer
  • peteranswer
  • peter answer bahasa melayu
  • petter answer
  • peter answers
Artikel Berkaitan..

Comments

  1. MaStEr SiLeNcE hAcKeR says

    adoiii senang jew larhh bende nie da lame dlu bocur rahsia nya
    mse aku umur 6 thun aku da tau……..
    hahahahaha

  2. rasau says

    sume tipu jer..jwpan sndiri jgk taip..waalaaweeii…yg x thu nk main mmg x jd pnyer..search jer kat google mcn mane trick nk main dgn hantu sndir..hahhaa..

  3. fitri says

    admin nizarazu…sye nak tnya dngan admin..mse sya buka laman peteranswer tu sya isi stiap kotak dan apabila sya tkan enter terkeluar stu ‘permision’.sya minta pendapat admin untuk “accept’ atau ‘do not accept’.krana sya tkut tntang peteranswers akan mengenakan caj setiap soalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *