Suara Merdu Yang Menyeramkan?

 

 

Tadi admin ada tengok video ni kat youtube, suara merdu yang menyeramkan nama tajuknya, ingatkan seram la sangat tapi sebenarnya tidaklah sampai menyeramkan kot.. cuma agak sedikit terkejut dengan suara seorang peserta uji bakat Thailand Got Talent ni.. suara memang sangat merdu dan menghiburkan pada permulaan tapi apabila tiba tengah-tengah part suara dia berubah. tapi tetap merdu lagi.. haa,, nak tahu berubah macam mana? seram tak seram? meh tengok video ni..

 

 

haa, macam mana? terkejut tak? anyway lagu ni memang best.. ekekek ^^v

 

 

 

Incoming search terms:

  • suara merdu yang menyeramkan
  • lagu got talent bersuara emas
  • lagu menyeramkan
  • Suara merdu youtube
Artikel lain..

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *