Terbaru! Harga Dan Spesifikasi Proton Saga SV ( Super Value)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Proton telah memperkenalkan kereta proton saga Super Value baru yang menawarkan harga serendah RM33,438. Pada masa yang sama, kualiti model tersebut turut dipertingkatkan walaupun diletakkan pada harga yang rendah. Lebih menarik lagi apabila bayaran ansuran bulanan kereta tersebut adalah serendah RM250 sebulan. Berikut adalah maklumat terperinci mengenai model SV tersebut.

Harga Proton Saga SV ( Super Value)

Senarai Harga Proton Saga SV
Transmisi / Warna Solid Metallic
Manual RM33,438 RM33,888
Auto RM36,438 RM36,888

 

Spesifikasi Proton Saga SV

 

#Agak menarik.. harganya mampu milik! serendah rm250 sebulan, Apa pendapat anda?

 

Jangan lupa klik like kat bawah dan share kepada kawan-kawan lain :)

Via – Melvister

Incoming search terms:

  • Saga super value
  • harga saga sv auto
  • proton saga sv
  • saga sv
  • proton saga terbaru
Artikel lain..

Comments

    • Nizarazu says

      wallahua’lam.. tak pasti lak camne cara bayaran dia.. kalau ikutkan rm250 kalau 9 tahun tak sampai harga tersebut..

  1. fikri says

    Yg rm250 tu utk tahun pertama.. tahun2 sterusnya akn naik ckit2. Tpi pling tinggi pun dlm rm450 utk thun ke9. Kira ok la tu.

    • siti says

      betul tu fikri… RM 250 hanya untuk 12 bulan pertama. Lepas tu naik dan naik, tahun ke-9 RM430 sebulan. saya tahu sebab saya jurujual kereta =). dah ade yang beli ngan saya, tapi semua pilih buat full loan. tak perlu duit muka pun boleh loan Saga SV ni.

  2. yahoo says

    skunk nie nk beli kreta nasinal x perlu muka pasnie..
    awal tahun ni e baru beli viva byar bulan2 je…i2 mk aku ckp la..hahah

Trackbacks

  1. […] Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Proton telah memperkenalkan kereta proton saga Super Value baru yang menawarkan harga serendah RM33,438. Pada masa yang sama, kualiti model tersebut turut dipertingkatkan walaupun diletakkan pada harga yang rendah. Lebih menarik lagi apabila bayaran ansuran bulanan kereta tersebut adalah serendah RM250 sebulan. Berikut adalah maklumat terperinci mengenai model SV tersebut. Harga […] Nizarazu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *